Gulvet

Både stuegulv og gulvet i gangen har fått seg en liten runde med pussemaskin. Svigerfar var helt konge og ha med på laget her. Etter at han hadde korrigert mine ekstremt ujevne sliping inne i skapet (for å teste) var det bare å kjøre på i resten av huset :)

Ettersom dette er et gammelt tre-hus, er det litt knirk diverse steder i gulvet. Dette ble korrigert ved å borre hutt i parketten (ca 50% ned) og deretter skru det fast i bjelkelaget under. Deretter ble det plugget med hjemmelagde plugger som deretter ble pusset sammen med resten av gulvet. Resultatet ble veldig bra! Du legger ikke merke til alt arbeidet som ble lagt ned, dersom du ikke er klar over hvor du skal lete. Et godt tegn!

plugging av gulv plugging av gulv Sliping av stuegulv Sliping av stuegulv Sliping av stuegulv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>