Happy helpers..

Da har vi kommet litt mer i hus, og kan begynne på ting innvendig. Første prosjekt: Rive den gamle kjellerstuen.

Fikk besøk av BT og Morten som stilte med muskelkraft og godt humør. Tok ca 1,5t, så var hele kjellerstuen vekk!

Litt trist å rive den, men det var absolutt nødvendig. godt og fuktig under plasten som lå på gulvet. Nå skal den stå slik og tørke til vi er ferdig med utvendig drenering og oppussing andre steder i huset. Deretter er planen å bygge den opp på nytt med bedre isolasjon og tilhørende inventar.

Ettersom det gikk relativt mye raskere å fjerne kjellerstuen enn først beregnet måtte vi nesten ha et nytt prosjekt. Eneste som kunne gjøres uten for mye planlegging av fjerning av det store treet som står bak i hagen.
Etter mye tenking ved tidligere anledninger hadde jeg kommet til konklusjonen at det var for vrient å gjøre selv pga vinkelen på den ene delen. Kosten for å få noen til å gjøre det for meg var p.t. 4000,- derfor var det satt på vent.

Morten mente dette kunne fikses på litt mer kreativt vis. så vi kjøpte en sag til litt over hundre kroner og laget en liten løsning av avstanden mellom altan og tre.
Det fungerte utmerket, og vi fikk nesten ned hele treet. eneste som står igjen nå er toppen av del 2. denne ble spart pga for mye vind og for kort stige. HMS er viktig :)

Så resten får vi ta nestegang BT er på besøk, det blir nok ikke mange ukene til i det tempoet som vi har nå..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>