Hagearbeid

Ettersom vi ikke får fjernet tingene bak huset og begynnt på gravingen grunnet jobb reising på både meg og pappa de neste ukene, så har jeg prioritert å fjerne det værste av kratt og ymse ugress som har grodd opp rundt i hagen. Første prioritet var å ta det aller mest nødvendige.

 

 

Nå er det litt mer åpent enkelte steder. Ble en del greiner og kvister som måtte transporteres vekk. Etter litt hoderegning på kostnader ved tilhengerleie/og levering av avfall endte jeg opp med å kjøpe meg en kompostkvern som kunne ta seg av jobben.

 

 

Det viste seg å være en meget god investering! Den tar unna kvister opp til 40mm og har en kasse under som tar imot avfallet. Sliter litt med kvister som inneholder mye sevje, men det burde jeg egentlig forventet. For de interreserte har vi litt data om maskinen:
Eltilkobling 230 V~ 50 Hz
Effekt 2,5 kW
Turtall 2800 rpm
Kuttediameter Ø 40 mm
Oppsamler60 liter
Lydvolum (LWA) 93 dB(A)
Vekt 33 kg

Får tommel opp fra meg! Imorgen: Bakhagen…

 

One thought on “Hagearbeid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>