Kjøkkenet

Da begynner endelig kjøkkenet å ta form!

2013-04-07 16.52.12Steinveggen blir blikkfanget på kjøkkenet, så her var det viktig å få det til å passe bra med ventilatorhetten.

Var litt skeptisk til å henge så mye stein på veggen, men etter litt undersøkelser ser det ut til at dette ikke skal være noe problem..

 

Kjøkkengulvet somLegging av gulv var av en slags laminat/kork greie, forsvant fort ut. Det ble erstattet med et nytt gulv, som er det samme som blir lagt i alle tre soverom. Det er litt anderledes enn gulvet i stuen (som kun er slipt) men samspillet mellom de er alikevel bra :)

 

La det bli lys!Etter mye arbeid med å male fronter, legge ny vask, benkeplate og gulv, begynner det å ta seg skikkelig opp! Har også fått montert lys på toppen av skapene/inne i skapet med glassdør. Meget fornøyd med resultatet!

 

 

Ferdig resultat

 

Bildet øverst viser hvordan kjøkkenet var før vi satt i gang.

For å få litt bedre plass til matlaging og generelt større rom følelse er kjøleskapet flyttet helt til venstre i rommet, og skapene som henger på veggen tatt bort.

 

På det ferdige bildet ser man et skap nede til høyre. Det er samme skap som hang oppe til venstre for ventilatoren på den “gamle kjøkkenet”.

Har også fått satt inn en Sonos Play:5, som tar seg av musikken i rommet. Denne leverer varene!

Relativt happy med den nye løsningen kan man si!